Geef deze kerst een 3D-geprinte hashtag cadeau

3D-printen kan natuurlijk gebruikt worden voor allerlei heel serieuze voorwerpen. Maar dat hoeft natuurlijk lang niet altijd. Je kan 3D-printen natuurlijk ook gebruiken om leuke kerstversieringen te maken. Deze kerst kun je je favoriete hashtags printen en in de kerstboom hangen.

Op de website Hastags Geven Met Kerst.nl kan iedereen zijn of haar leukste, grappigste of mooiste hashtag insturen. De vijftien leukste hashtags worden iedere dag verzameld en uitgeprint. Deze hashtags worden verzonden naar de persoon die de inzender heeft opgegeven.

Het cadeau dat alles duidelijk maakt want echte vrienden hebben aan 1 hashtag genoeg.

Mocht jouw hashtag nu niet bij de vijftien leukste van de dag horen, dan kun je altijd nog zelf je hashtag uitprinten. Na het insturen van je hashtag krijg je namelijk ook een model van de hashtag in je mail. Deze kun je dan zelf uitprinten (of doormailen naar de goede persoon) bij een 3D-printer in de buurt.

#Gevenmetkerst is een initiatief van interactief bureau Rhinofly en 3D Hubs. 3D Hubs heeft in het hele land 3D-printers geplaatst die door iedereen gebruikt kunnen worden. Voor deze actie worden vier Ultimaker Originals gebruikt. Deze 3D-printers werken dag en nacht door om alle hashtags te printen zodat ze zo snel mogelijk verstuurd kunnen worden.

Wil je ook een hashtag insturen, klik dan hier. Hier kun je alvast wat inspiratie opdoen.

Is een hashtag niet echt iets voor jou, neem dan nog even een kijkje in de Numrush Gift Guide 2013.

gevenmetkerst3