Google Glass tijdens de sex leidt tot meer plezier in bed

Meer nieuws rond Google Glass, al is dit nieuwtje een tikkeltje ludiek met een scheutje TMI. De nieuwe app Glance laat partners hun liefdesleven op een hele nieuwe manier beleven door te spelen met muziek, video en… het wisselen van perspectief! “OK Glass, it’s time!”

Rooie oortjes tijdens de Wearable Tech Hackathon in Londen afgelopen week. Daar presenteerde een team van enthousiaste hackers hun nieuwste creatie ‘Sex With Glass’, intussen omgedoopt in het wat minder ongemakkelijk uit te spreken ‘Glance’.

google_

Zoals de meeste apps is Glance te bedienen via stembesturing. Om de app op te starten voldoet de zin “OK Glass, it’s time”. Vanaf dat moment kan er tijdens de vrijpartij van alles uitgeprobeerd worden. Zo kunnen partners van perspectief wisselen en zien wat de ander ziet. En mocht het nodig zijn, dan geeft Glance je ook direct via je Glass input voor een nieuw standje.

Maar vergis je niet, ook in de sfeer kan Glance in combinatie met Google Glass wonderen doen. Je kunt via de app namelijk ook vragen om een sfeerverhogend muziekje.

Mocht de bedpret tot een eind zijn gekomen, dan kun je ook zonder handjes de app weer stoppen. Spreek de magische woorden “OK Glass, pull out!” en je slimme bril begint direct met het monteren van een video van je laatste safari tussen de lakens, die uiteraard snel weer terug te kijken is. Op je bril, maar ook op je smartphone!

De maker van Glance benadrukt overigens dat de video ‘slechts’ 5 uur na opname beschikbaar is via de app, waarna de video onomkeerbaar wordt gewist.

Glance is bedacht en gemaakt door Sherif Maktabi, student aan de Londense Central Saint Martins College of Art & Design. Of we de app ook daadwerkelijk snel in een App Store gaan zien, durf ik te betwijfelen.