‘iPhone X en 8 Plus krijgen 3GB RAM geheugen’

iPhone 8

Met de grote aankondiging van Apple in aantocht, vliegen afgelopen weekend de iPhone geruchten om je oren. Morgen op dinsdag 12 september is het eindelijk zover en onthult het bedrijf drie gloednieuwe iPhones in een presentatie.

iOS 11 lek

Het is nog niet duidelijk om welke iPhones het precies gaat, en welke namen deze zullen krijgen. MacRumors maakt in ieder geval alvast het een en ander bekend over de nieuwe modellen. Afgelopen vrijdag lekte de nieuwe update van het besturingssysteem, iOS 11. Deze ‘golden master version‘ werpt licht op mogelijke nieuwe features van de iPhone.

De geruchten over het smalle model van de telefoon en Face ID worden wederom bevestigd. Ook de namen zijn nu bekend, namelijk: iPhone 8, 8 Plus en iPhone X. Hiermee lijken de geruchten over namen als 7s en 7s Plus de lucht uit. Uit de update maken ontwikkelaars ook op wat het geheugen is van de nieuwe modellen. Zo krijgt de iPhone 8, net zoals de iPhone 7, een RAM geheugen van 2GB. De grotere versies iPhone 8 Plus en iPhone X krijgen 3GB RAM geheugen.

Apple presentatie

Afgelopen weekend zijn er nog veel meer geruchten bij gekomen, onder andere over een OLED scherm en een snellere processor. We komen er morgen achter of de geruchten echt kloppen of niet, om 19:00u ’s avonds onze tijd.