Handig: Laat vandaag en morgen een Kerstboom bezorgen met Uber

Ik heb het geluk dat een kerstbomenkweker ieder jaar in mijn straat neerstrijkt en hij ook nog eens een heel handig steekwagentje heeft wat ik kan lenen. Voor veel mensen is het echt een flinke uitdaging om een Kerstboom in huis te krijgen. De auto is vaak het handigste, maar zit dan wel vol naalden. Een winkelwagentje is een slim alternatief, maar die zijn steeds vaker beveiligd waardoor je er niet mee naar huis kunt lopen.

Het laten bezorgen van een Kerstboom is dan een oplossing. Er zijn inmiddels verschillende bedrijven die dat aanbieden en ook Uber springt nu in dat gat. De makers van de taxi-app verzinnen vaker ludieke bezorgdiensten. Zo brengen ze in de zomers ijsjes rond of vervoeren bezoekers van evenementen wel eens mensen met helikopter. Voor de Kerstperiode gaat het bedrijf nu Kerstbomen bezorgen.

In Amsterdam, Den Haag en Rotterdam kun je vandaag en morgen een Kerstboom bestellen. Het gaat om een flinke boom: een Nordmann van 1,75 tot 2 meter, geleverd door de Praxis. In de Uber-app vind je de optie UberTREES van 12:00 tot 20:00 uur. Je betaalt direct via je creditcard 30 euro en de boom komt je kant op. Hij wordt geleverd met een standaard en een kortingsbon. Handig!