Oh yes: ook Mr. Big is te zien in de ‘Sex and the City’-reboot

sex and the city

Sex and the City zit voor altijd in ons hart. Het is daarom ook bijna ongelooflijk als dat de allerlaatste aflevering van de serie zeventien jaar geleden verscheen. En dacht je dat de SATC-film nog vrij recentelijk was? Ook dan heb je het mis: het is namelijk alweer elf jaar geleden dat deze film verscheen.

Gelukkig komt daar verandering in want de SATC reboot is inmiddels in de maak.

Mr. Big in Sex and the City

Hoewel we Samantha helaas niet gaan zien in de vernieuwde serie – en eerlijk: wat is Sex and the City zonder Samantha? – gaan we wel een ander personage terugzien. Namelijk Mr. Big, ofwel John James Preston. Hij zal te zien zijn als Carries man. Geen gekke zet natuurlijk, want zoals Michael Patrick King (executive producer) al zei: “Hoe kunnen we een nieuw hoofdstuk van Sex and the City maken zonder onze Mr. Big?”.

Mr. Big

Debby Wong / Shutterstock.com

Het idee achter de serie is dat we ze nu zullen volgen nu ze 50 jaar zijn, hoe ze in het leven staan en hoe ze omgaan met hun relaties en vriendschappen. Wij kunnen niet wachten hoe het inmiddels met de andere vrouwen gaat.

Samantha

Eerder maakte actrice Kim Cattrall al bekend dat ze niet erg goede vrienden is met de andere drie actrices, Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) en Kristin Davis (Charlotte). Ze deelde dan ook al eens dat ze ‘nooit meer Samantha zou gaan spelen’.

De serie zal te zien zijn op HBO en zal bestaan uit 10 afleveringen die elk 30 minuten zullen duren. Wanneer de serie uitkomt, is nog niet bekend.

Beeld: vipflash / Shutterstock.com