Netflix viert derde seizoen van Sex Education met een pop-up

Sex Education Pop-up

Het nieuwe seizoen van Sex Education gaat 17 september van start. Voor Netflix is dat reden voor een feestje, en dat doen ze aan de hand van een ‘positivity pop-up’ in Rotterdam. Daar kunnen alle fans op ontdekkingstocht op het gebied van identiteit en seksualiteit.

Sex Education gaat over leerlingen van een middelbare school die van alles over zichzelf, elkaar en hun seksualiteit leren, en dan op humoristische wijze. Het derde seizoen van de serie gaat aanstaande vrijdag van start. En vanaf dan kun je dus ook terecht in de pop-up, waar je meer over jezelf en elkaar leert.

In de pop-up kun je anoniem advies vragen aan Sexperts, nieuwe portretfoto’s van jezelf laten maken, inspiratie opdoen in de bibliotheek van Maeve en kennismaken met allerlei seks-positieve producten. Daarnaast worden er allerlei talks georganiseerd over bijvoorbeeld gender en non-binariteit, en het belang van safe spaces voor queers. Helemaal leuk: er zijn (eetbare) vulva cupcakes!

Foto: Netflix

Come as you are

De pop-up heeft overigens een dresscode: Come as you are. Oftewel: wees gewoon lekker jezelf als je naar de pop-up komt, ongeacht wie je bent.

De pop-up is tussen 17 en 26 september van 11:00 tot 19:00 uur geopend voor publiek. Op 20 en 21 september is de pop-up wel dicht. Je kunt alles vinden in The Wow, Weena 750 in Rotterdam, en daar gratis naar binnen.

Beeld: Netflix