Overal inzicht in je rijgedrag dankzij myJINI-app [Adv]

Informatie over je gereden ritten en rijstijl, overal en altijd direct beschikbaar vanuit je broekzak. Dat is precies wat de pas gelanceerde myJINI-app mogelijk maakt.

myJINI is een dienst waarmee je rondrijdt met een speciaal kastje in de auto. Deze houdt bij hoe jij je gedraagt achter het stuur. Hoe hard je remt, optrekt, en waar en wanneer je hebt gereden.

Dat doet het niet voor niets. Want via een persoonlijk online dashboard, en nu dus ook via de app, krijg je vervolgens een helder beeld van je eigen rijgedrag. Het laat zien waar jij hard in de ankers ging, of juist het gaspedaal hard intrapte. Zodat je daar de volgende keer beter op let, en zo actief werkt aan een veiliger en zuiniger rijstijl. Ook zie je hoe jouw rijstijl zich verhoudt ten opzichte van het gemiddelde van andere myJINI-gebruikers.

JINI$

myJINI-leden kunnen gebruik maken van 5% collectiviteitskorting op de Allsecur autoverzekering. Daarnaast kunnen leden met een Allsecur autoverzekering met veilig weggedrag tot en met 25% van de jaarpremie terugverdienen in JINI$, de waardepunten van myJINI. Deze waardepunten kun je besteden in de speciale myJINI-webshop.

Ook kun je sparen voor 15 cent voordeel per liter brandstof bij Shell met de speciale tankpas. En woon en werk je in de regio Rotterdam, dan beloont myJINI je extra voor iedere gemeden spits met JINI$ t.w.v. 1 euro. De app geeft je overal real-time inzicht in het gespaarde saldo.

myjini

Ritadministratie

Wie vaak zakelijke ritten rijdt, profiteert van een krachtige functie van de app: je kunt gereden ritten direct classificeren als ‘zakelijk’ of ‘privé’. Dat is handig voor bijvoorbeeld het maken van een kostendeclaratie of het bijwerken van de boekhouding.

De myJINI-app is gratis te downloaden vanuit de App Store en werkt met de iPhone, iPad en iPod Toch. iOS 7.1 of nieuwer is vereist. Gebruik je Android, dan moet je nog even geduld hebben. Een versie voor dat systeem is momenteel in ontwikkeling.