Polar komt met motiverend hardloophorloge

Polar heeft een nieuwe wearable aangekondigd voor serieuze hardlopers en mensen die het graag willen leren. De M200 is namelijk een sporthorloge dat geschikt is voor beginners en experts.

De Polar M200 beschikt over meerdere features die tegenwoordig onmisbaar zijn als het om een sportieve wearable gaat. Denk aan GPS, een stappenteller, slaaptracker, calorieënteller en hartslagmonitor. Daarnaast is het horloge waterproof en is het mogelijk om notificaties van je telefoon door te laten sturen.

De M200 is behoorlijk groot, dus als je een kleinere pols hebt, dan is hij voor jou misschien niet geschikt. Je kunt je qua kleuren helemaal uitleven, want Polar introduceert de M200 in vijf kleuropties. Als je het belangrijk vindt hoe zo’n horloge eruit ziet, is er dus voldoende keuze.

Wat maakt de Polar M200 anders dan andere wearables? Volgens Polar is het coachingsprogramma uniek. Als je de app voor iOS of Android gebruikt, dan krijg je aanwijzingen tijdens je workout. Zo weet je of je je doelstellingen haalt, zoals vijf kilometer hardlopen.

De M200 is nu te reserveren en gaat 150 euro kosten. Het sporthorloge komt later deze maand op de markt.