Saygus V Squared is een bizarre smartphone met 464 GB opslagruimte

Erger je je dagelijks groen en geel aan je iPhone met slechts 16 GB opslagruimte, dan doe je er goed aan de Saygus V Squared in de gaten te houden. Dit toestel is namelijk uit te breiden naar 464 GB opslagruimte en heeft ook nog een aantal andere interessante features.

Mocht de naam Saygus je niet zoveel zeggen: dit relatief onbekende merk presenteerde eerder dit jaar de Saygus V2 op de CES en maakte daar veel indruk met het toestel, maar is er nog niet in geslaagd daadwerkelijk smartphones uit te leveren. Inmiddels is het bedrijf uitgeweken naar Indiegogo, waar je voor 600 dollar een Saygus V Squared kunt kopen. Het gaat om hetzelfde toestel als eerder dit jaar op de CES te zien was, op een paar kleine wijzigingen na.

De V Squared krijgt een 2.5 GHz quadcore-processor van Snapdragon, heeft een 5-inch Full HD-display en een verwisselbare accu van 3100 mAh. De belangrijkste feature is echter de opslag. Standaard beschik je over 64 GB, maar dankzij de dubele MicroSD-poort kun je er nog 400 GB bij prikken. Saygus belooft dat de telefoon in het najaar op de markt komt, maar gezien de eerdere vertragingen, zou het zomaar kunnen dat die deadline niet gehaald wordt. Heb je er meer vertrouwen in dan wij, dan kun je hier in je nieuwe telefoon investeren.