Snapchat-baas verwijdert alle tweets die hij ooit postte

Snapchat-baas Evan Spiegel heeft een bijzondere manier gevonden om zijn eigen applicatie te promoten: door al zijn tweets te wissen. Hij leeft namelijk graag in het nu, aldus Snapchat in een reactie.

Spiegel ziet meer in apps die berichten en foto’s na verloop van tijd wissen, zoals vanzelfsprekend ook in Snapchat het geval is. Ook mede-oprichter Bobby Murphy volgde het voorbeeld van Spiegel. Het duo zou meer via de eigen applicatie willen gaan communiceren, zoals Facebook’s Mark Zuckerberg dat bijvoorbeeld ook doet. Zuckerberg heeft wel een Twitter-account, maar maakt vanzelfsprekend vooral gebruik van Facebook om zijn berichten met de wereld te delen.

Spiegel lanceerde vandaag ook een nogal blokkerige YouTube-video, waarin hij met pen en papier uitlegt hoe zijn app werkt. “We maakten ooit foto’s als herinnering, maar nu gebruiken we ze als manier om met elkaar te communiceren. Dat is ook waarom zoveel mensen elke dag foto’s maken en versturen via Snapchat. Je kunt jezelf uiten, laten zien wat je op dat moment doet.”