V2: Een nieuwe Numrush podcast over de nieuwste gadgets

De lichte tinteling in je armen wanneer je voor het eerst de doos opent van je laatste aanwinst op gadgetgebied, een trilling in je neus door de geur van ‘nieuw’. Herkenbaar? Dan kan onze nieuwe podcast ‘V2′ zomaar je gadgethartje sneller laten kloppen.

In de nieuwste podcast van Numrush bespreken hosts Michiel Veenstra en Johan Voets hun ervaringen met de nieuwste gadgets: de verwondering, de verbazing en soms – onvermijdelijk – de frustraties van al die innovatie die op ons afkomt. Hoe spannend is gamen in virtual reality nou echt en hoe slim is een smart home nou eigenlijk?

“Ik word van nature heel blij van alles met een USB-aansluiting”, zegt Michiel Veenstra. “Maar de ene USB is de ander niet, dus kan het geen kwaad alles eerst grondig te bespreken met net zo’n zelfbenoemd geek zodat je goed beslagen ten ijs naar een webshop surft!”.

“Natuurlijk kun je een uitgebreide review schrijven over je ervaringen met een nieuwe gadget, maar er kan weinig op tegen er over te praten met een andere liefhebber”, aldus Johan Voets. “Aangezien ik geen grotere liefhebber ken dan Michiel, is het dus elke keer weer een feestje om een uitzending te maken!”

Virtueel gamen

In de eerste uitzending bespreken Veenstra en Voets hun ervaringen met de PS VR, de VR-bril voor de PlayStation 4. Van de eerste ‘unboxing’ tot de leukste games die zijn bijgebleven, in iets meer dan 35 minuten praten de heren je helemaal bij.

Wil je reageren op deze aflevering van V2? Stuur Michiel en Johan een berichtje via Twitter of deel je mening onder #dwarsduimpje. En mocht je helemaal enthousiast zijn, deel dan je mening en duimpjes in de lucht ook even via iTunes met ons (zodra we daar door de goedkeuring zijn)!