Zien: Netflix deelt nieuwe beelden van Stranger Things seizoen 4

Stranger Things seizoen 4

Fans van Stranger Things kunnen niet wachten om weer eens wat nieuwe beelden te zien. De serie kreeg met een flinke vertraging te maken (en dat is nog zacht uitgedrukt) door de pandemie. Maar het begin van het einde is eindelijk in zicht, want ja: dit zal toch écht het laatste seizoen van de hitserie zijn. En om ons nog even warm te houden, deelt Netflix de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Stranger Things seizoen 4 volume 1 is vanaf vanaf 27 mei te zien op Netflix. Volume 2 zien we vanaf 1 juli.

Stranger Things

Stranger Things seizoen 4

Benieuwd wat je van seizoen 4 kunt verwachten? Snappen we. In dit nieuwe seizoen is het slechts zes maanden geleden dat The Battle of Starcourt voor terreur en verwoesting in Hawkins zorgde. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze heftige gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.

De middelbare school zorgt voor compleet andere uitdagingen en dat maakt het er zeker niet makkelijker op. En juist in deze lastige periode krijgt de groep opnieuw te maken met een nieuwe, angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg.

De enige manier om een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down, is door het mysterie op te lossen. Maar zal de groep dat lukken?

Cast

Ook in dit laatste seizoen zien we – gelukkig – een hoop bekenden terug. Achter de schermen zitten vooral weer The Duffer Brothers achter de knoppen. Op het scherm zien we onder andere Winona Ryder, David Harbour (jawel!), Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard. Grote kans dat dit het lange wachten dubbel en dwars waard is.

Beelden: Netflix