Zien: Netflix deelt nieuwe trailer van The Witcher seizoen 2

The Witcher

Na al wat eerste beelden tijdens Netflix-fanevemenent TUDUM, beelden achter de schermen en allerlei teases op Twitter is er nu dan eindelijk een eerste volledige trailer van het tweede seizoen van The Witcher. Daarin zien we meer over wat Geralt of Rivia te wachten staat.

Mocht je het even kwijt zijn: The Witcher draait om Geralt van Rivia, die als witcher op monsters jaagt. Na alle gebeurtenissen uit het eerste seizoen is hij er nu van overtuigd dat tovenares Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Daarop besluit hij prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent te brengen, namelijk zijn ouderlijk huis Kaer Morhen.

Ondertussen gaat de strijd door: koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij. Maar Geralt moet prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Eerste trailer

Deze eerste volledige trailer toont ons een deel van deze gebeurtenissen. We zien bijvoorbeeld dat Ciri traint om een witcher te worden, Geralt nog altijd op monsters jaagt en dat onze favoriete bard Jaskier terugkeert.

Helaas lijkt het er ook op dat deze trailer hetgeen is waarmee we het moeten doen totdat het tweede seizoen van de serie op Netflix verschijnt, wat op 17 december gebeurt. Maar dat seizoen zelf is gelukkig niet het einde van The Witcher. Er komt nog een derde seizoen van de serie, een prequel-serie genaamd The Witcher: Blood Origin, en er komt een tweede animefilm. Tot slot volgt er nog een nieuwe serie voor kinderen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Beeld: Netflix