Undercover seizoen 3 krijgt vlak voor release nog een trailer

Undercover seizoen 3

Undercover seizoen 3 verschijnt al bijna, maar een volledige trailer hadden we tot nu toe nog niet gehad. Gelukkig heeft Netflix daar verandering in gebracht.

Seizoen drie van de populaire Vlaams-Nederlandse serie draait om een onwaarschijnlijke – en vooral een onverstandige – samenwerking tussen Bob en Ferry. Nadat Ferry is vrijgekomen, ontdekt hij namelijk dat zijn plek aan de top van de XTC-wereld in is genomen door een bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Bob heeft tegelijkertijd een rechtszaak aan zijn broek hangen en is door de politie ontslagen wegens wangedrag.

Maar dan wordt een jonge undercoveragent vermoord en ontdekt de politie dat er een mol in hun midden zit. Bob krijgt een voorstel van de politie: ga undercover bij de bende van Serkan en weet als burgerinfiltrant de verrader te ontmaskeren. Bob doet dit, en dan komt hij Ferry weer tegen.

Vrienden of niet?

De trailer van dit derde seizoen toont ons met name dat die samenwerking echt niet altijd goed gaat. Ferry en Bob hebben – niet geheel verrassend – ruzie, zijn het niet met elkaar eens en hebben vooral andere belangen. En dat lijkt ook de bende die ze infiltreren door te hebben. De vraag is natuurlijk welke gevolgen dat heeft.

Undercover seizoen 3 gaat vanaf 21 november van start. Dan volgt iedere week een nieuwe aflevering.

Beeld: Netflix