Zien: Netflix deelt trailer van You seizoen 4

You seizoen 4

Vele mensen volgen al sinds 2018 de gedachtegangen van een obsessieve man, die de vrouwen waar hij verliefd op wordt stalkt, vaak met dramatische gevolgen. We hebben het hier natuurlijk over de serie You, die gaat over stalker Joe. Binnenkort verschijnt het vierde seizoen en de eerste trailer belooft weer een spannend verhaal.

Drie seizoenen lang verliep het leven van Joe vergelijkbaar: hij ontmoette een meisje – zoals Guinevere of Love – werd verliefd en ontwikkelde een obsessie rondom de dame in kwestie. Hij hemelt de vrouw op, probeert haar te beschermen, maar uiteindelijk gaat het vreselijk mis. Zelfs de vrouw die op hem leek, Love Quinn, overleefde de relatie met Joe niet, zo zagen we in seizoen drie.

You seizoen 4

Tijdens Tudum in september kondigde Netflix al aan dat er een vierde seizoen zou komen, waarbij we zelfs al een eerste teaser kregen. Daarin zagen we dat Joe naar Londen is verhuisd en nu onder de naam professor Jonathan Moore door het leven gaat. En jawel, er is weer een vrouw die een obsessie voor hem vormt. Sterker nog: Marianne blijkt daar rond te lopen.

Maar de eerste echte trailer van You seizoen 4 laat zien dat dit seizoen wel iets anders in elkaar zit. Niet alleen probeert Joe de ware liefde achterna te gaan, maar hij komt al snel in een groter complot terecht. Er blijkt namelijk nóg een moordenaar in Londen rond te lopen, die diverse elite mensen vermoord. En laten die mensen nu toevallig ook in de vriendengroep van Joe te zitten.

De toekomst van Joe hangt dus af van het identificeren en stoppen van de persoon die al deze moorden pleegt. En als we de trailer moeten geloven, heeft die moordenaar ook wel interesse in Joe. Onze favoriete stalker krijgt namelijk appjes van een onbekend persoon, die duidelijk zijn aandacht probeert te krijgen.

Twee delen

Helaas voor ons verschijnt You seizoen 4 niet in een keer op Netflix. Op 9 februari dit jaar verschijnt het eerste deel van dit seizoen, dat uit vijf afleveringen bestaat. Op 9 maart volgt dan het tweede deel, met nog eens vijf afleveringen.

Beeld: Netflix