Luister naar Rush Talk: Elger, Johan, Marjolijn en Stan blikken terug op 2016

Rush Talk

Met aflevering nummer 42 eindigt de eerste jaargang van onze podcast Rush Talk. En daarin blik ik met Johan, Marjolijn én Stan terug op het afgelopen jaar. Wat waren de beste gadgets? Wat het grootste technieuws? En wat leerde 2016 ons voor de toekomst? Het wordt allemaal besproken in deze eindejaarseditie van Rush Talk!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Heb je trouwens onze nieuwe podcast V2 al gehoord? Daarin praten Johan Voets en Michiel Veenstra over de nieuwste gadgets!