‘Apple brengt volgend jaar drie nieuwe iPhones met ontwerp iPhone X uit’

Apple iPhone X

De iPhone X ligt hier nog maar net in de winkel, maar Apple is al druk bezig met zijn plannen voor de toestellen van volgend jaar. De doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo zegt tegenover MacRumors dat we in 2018 drie telefoons met een vergelijkbaar ontwerp als die van het jubileumtoestel kunnen verwachten.

De drie iPhones zouden een nagenoeg randloos scherm krijgen, net als de iPhone X. Het jubileumtoestel krijgt volgend jaar twee opvolgers met schermgroottes van 5,8 en 6,5 inch. De toestellen krijgen verder een OLED-scherm.

Goedkoper model

Het derde model krijgt ook eenzelfde ontwerp als de iPhone X, maar dan een regulier LCD-scherm die we ook in de iPhone 8 zagen. Het scherm zou een grootte van 6,1 inch krijgen. Verder krijgt dit model mindere specificaties, bijvoorbeeld een lagere schermresolutie. Wel ondersteunt het Face ID. Naar verluidt krijgt deze iPhone een lagere prijs dan de andere twee.