Dit kun je verwachten tijdens het Netflix-evenement Tudum

Tudum Netflix

Netflix organiseert dit weekend voor de tweede keer het fanevenement Tudum. Vorig jaar kregen we tijdens het evenement stapels nieuwe trailers en aankondigingen van onze favoriete series en films, en van een hele hoop nieuwe projecten. Als we de trailer van dit jaar moeten geloven, wordt dat nu niet anders.

Tudum is een wereldwijd evenement speciaal voor de fans van Netflix en van alle content die de streamingdienst maakt. Tijdens het evenement houdt Netflix interview met sterren en de makers van die content, worden nooit eerder vertoonde beelden, trailers en first looks getoond én krijgen we dus exclusieve aankondigingen.

In aanloop naar het evenement heeft Netflix nu vast een tipje van de sluier gelicht over wat we kunnen verwachten. Zo gaan we sterren zien van bijvoorbeeld EliteAlice in Borderland, Emily in Paris, Vikings: Valhalla en Shadow and Bone. En ja, ook hitseries als The Crown, The Witcher, Stranger Things, Bridgerton, Vikings en Squid Game komen tijdens dit event aan bod, zo onthult Netflix vast.

Daarnaast komen er natuurlijk wat nieuwe films langs, zoals de langverwachte Enola Holmes 2  en The School for Good and Evil.

Hoe en wanneer kijk ik dit?

En dan wil je natuurlijk weten: wanneer is dit en hoe kijk ik het? Tudum is dit jaar in vier continenten live te volgen en bevat dan ook vier verschillende shows. Op 24 september om 04:00 wordt Tudum afgetrapt met een show uit Korea. Om 07:30 krijgen we een sneak preview van nieuwe content uit India en om 19:00 worden films en series uit de VS en Europa uitgelicht. Ook krijgen we dan een voorproefje van nieuwe content uit Latijns-Amerika. En op 25 september om 06:00 wordt Tudum afgesloten met content uit Japan.

Gelukkig voor ons is alles gewoon te bekijken via de YouTube-kanalen van Netflix. Dus zorg dat je zaterdag klaar zit met een bak popcorn, want dit belooft weer een tof feestje te worden.

Beeld: Netflix