Emoji-gebruikers hebben meer seks dan niet-gebruikers

Mocht je niet tevreden zijn over het seksleven dat je leidt, dan is het misschien een idee om Emoji te gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat Emoji-gebruikers meer seks en dates hebben dan niet-gebruikers.

Het ‘Singles in America‘-onderzoek van Match.com bevat de nodige opmerkelijke resultaten. Zo blijkt 54% van de Emoji-gebruikers seks te hebben gehad in 2014. Van de vrijgezellen die Emoji niet gebruiken dook slechts 31% in 2014 het bed in met een date.

untitled

Dr. Helen Fisher, de leidster van het onderzoek, heeft aan Time laten weten dat emoji-gebruikers nog meer voordeel halen uit het sturen van emoticons:

Emoji-gebruikers gaan vaker op date en willen twee keer zo graag trouwen als niet gebruikers. Het onderzoek laat zien dat 62% van de Emoji-gebruikers wilt trouwen, terwijl 30% van de niet-gebruikers dezelfde wens heeft.

De enquête wordt beschouwd als één van de grootste onderzoeken naar vrijgezelle mannen en vrouwen in de Verenigde Staten. In totaal hebben er 5.675 vrijgezellen meegewerkt aan het onderzoek. Hiermee is rekening gehouden met demografische aspecten zodat het onderzoek representatief is voor de hele VS.

Verrassend of niet, vrijgezelle mannen die Emoji gebruiken hebben meer kans op een avontuurtje dan vrijgezelle vrouwen die de icons gebruiken. Zo blijkt dat 64% van de mannen en 46% van vrouwen die Emoji gebruiken maandelijks seks heeft.

most-used-emoji

Niet geheel verrassend zien we dat de ‘flirterige’ emoticons het goed doen. Deze emoticons voegen meer beleving toe aan een digitaal gesprek. Tijdens het chatten ontbreekt lichaamstaal en dat wordt goedgemaakt door het gebruik van ‘veelzeggende’ icons.

Mocht je uit zijn op een dergelijk avontuurtje dan kun je onderstaande drie emoticons beter niet gebruiken. Het ‘brutale informatie meisje’ doet het goed tijdens een gesprek met je beste vriend, maar een date zal de emoticon een stuk minder waarderen. Dacht je dat de ’traditionele kus’ het nog goed deed, dan zit je helemaal fout.

unpopular-emojiOndanks dat de emoticons het goed doen, zijn vrouwen minder gecharmeerd van selfies en pikante kiekjes. Zo zit 77% van de vrouwen niet te wachten op een seksueel getinte foto en is 48% van de vrouwen ook niet geïnteresseerd in een selfie.

Mocht je nog niet precies weten wat bepaalde emoticons betekenen? Check dan onderstaande video waar 5 veelgebruikte icons worden uitgelegd.