Lees Slimme Dingen: ons gratis RUSH magazine over het Internet of Things

Komende zaterdag, 9 april, is het voor de vijfde keer Internet of Things Day. Op die dag worden over de hele wereld evenementen georganiseerd rond het Internet of Things. Een mooi aanleiding om wat verder in het onderwerp te duiken met de nieuwste editie van RUSH Magazine.

Bij het Internet of Things denk je misschien direct aan de diverse smart home-toepassingen: een slimme thermostaat, lampen die je met je smartphone kan bedienen en het eeuwige voorbeeld van de koelkast die online is. Of aan hobbyprojectjes met sensoren en Raspberry Pi’s. Maar het Internet of Things is meer dan dat: smart city’s, connected stadions voor sportwedstrijden en zo is de verwachting: een nieuwe industriële revolutie.

In dit RUSH magazine richten we ons vooral op die kant van het Internet of Things. Welke mogelijkheden biedt het voor allerlei sectoren in onze economie en hoe gaat de wereld om je heen veranderen?

We kijken naar de techniek erachter, inclusief de privacy- en veiligheidsrisico’s, maar hebben het ook over er daadwerkelijk nut te halen is uit alle data die dankzij het Internet of Things wordt gegenereerd. Dat blijkt namelijk de grootste uitdaging voor de komende jaren.

Genoeg om je verder te verdiepen in het onderwerp dus. Je leest het RUSH Magazine: Slimme Dingen hier.

RUSH Slimme Dingen