Luister naar Rush Talk vanaf SXSW: de voorbeschouwing

Vandaag begint in Austin, Texas het jaarlijkse festival SXSW 2016. Zoals we eerder al schreven doen we dit jaar weer uitgebreid verslag van alle interessante dingen die daar te zien en te horen zijn op het gebied van technologie en innovatie! Eén van de manieren waarop we dat doen is via onze podcast Rush Talk. Elke avond nemen we een aflevering op die de volgende ochtend online staat.

Gisteravond hebben we alvast een vooruitblik gemaakt. Samen met Johan Voets praat ik over wat het festival nu eigenlijk inhoudt en wat er dit jaar op het programma staat. Reacties zijn meer dan welkom, via Twitter, Facebook of elke andere vorm van communicatie waarvan je denkt dat hij geschikt is.

Wil je de volgende Rush Talk vanaf SXSW al meteen morgenochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.