Maak nu kans op een Cardboard VR-bril

Te weinig interesse voor de hernieuwde Virtual Reality-hype om een fiks bedrag neer te leggen voor een Oculus Rift, maar teveel interesse om het te negeren? Lees dan rustig verder, want mogelijk hebben wij dan een mooie oplossing voor je!

Eerder dit jaar bleek Google een opvallende verrassing voor de bezoekers van hun developersconferentie I/O te hebben: een kartonnen VR-bril. Het stukje karton, dat in ongeveer 3 minuten om te vouwen is tot een behoorlijk indrukwekkende VR-bril.

Techjournalisten wereldwijd stonden op de banken van de bril en ook op Numrush kon Wouter zijn enthousiasme niet onderdrukken: “Het is een erg goedkope manier om een hele reeks echte virtual reality ervaringen te beleven. En voor developers met wat minder cashflow is het een uitgelezen mogelijkheid om ervaring op te doen met ontwikkelen van virtual realitytoepassingen.

Zelf beleven? Dat kan! In samenwerking met CardboardVR.nl mogen we namelijk vijf Cardboard VR-brillen weggeven. Meedoen is makkelijk genoeg: meldt je tot en met 30 november  aan voor onze nieuwsbrief. De vijf VR-brillen worden vervolgens verloot onder de nieuwe inschrijvers. Op 1 december zullen we de winnaars van de Cardboard VR-bril bekend maken.

Makkelijker kunnen we het niet maken. Oh wacht, toch wel – je vindt het inschrijfformulier voor onze nieuwsbrief hier onder!

Schrijf je in voor de Numrush nieuwsbrief:

* verplicht veld

Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wil je weten wat je te wachten staat als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief? Bekijk dan gerust ons archief.

foto via Tested