Zien: Marvel showt eerste trailer voor nieuwe film Eternals

the Eternals

Kun je wel een nieuwe Marvel-film gebruiken in deze tijd? Dat begrijpen we. En dat begrijp Marvel Studios zelf gelukkig ook. Het bedrijf is in principe altijd wel bezig met een volgend project en ook nu kijken we weer uit naar de nieuwe film Eternals. Deze week kwam de eerste volledige trailer van deze film uit.

Verwacht een gloednieuw team superhelden in het Marvel Cinematic Universe.

Eternals

De eerste trailer was slechts een teaser om je lekker te maken, maar nu brengt Marvel een bijna 3 minuten durende trailer uit. De Eternals, een kosmische groep onsterfelijke superhelden, zijn 35.000 jaar geleden naar de aarde gestuurd om de mensheid te beschermen. Dankzij de trailer krijgen we meer te weten over waarom de Eternals weer naar buiten willen keren. Het heeft alles te maken met ’the emergence’. Wat dit precies is, blijft nog een beetje vaag na het zien van de trailer. Maar het is wel duidelijk dat de tijd dringt.

Met maar liefst tien nieuwe superhelden in het Marvel Cinematic Universe is de kans groot dat dit een Marvel-film wordt zoals we die niet eerder hebben gezien. Marvel zelf hintte daar ook al naar: Eternals moet één van de meest unieke films in de franchise tot nu toe worden. De lat ligt dus aardig hoog.

Heel lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten. De film is vanaf november in de bioscoop te zien.