Dit wil je zien: Netflix deelt beelden van Lupin seizoen twee

lupin seizoen twee

Netflix bracht afgelopen jaar een aantal kijkcijferkanonnen uit, waaronder de Franse serie Lupin. De serie werd goed ontvangen door critici en al snel werd duidelijk dat er een tweede seizoen zou volgen. Hoofdrolspeler Omar Sy, uiteraard bekend van Intouchables, is al reden nummer één om de serie te bekijken.

De eerste trailer voor het tweede seizoen kwam enige tijd geleden al uit, maar nu heeft Netflix nieuwe beelden vrijgegeven.

Lupin seizoen twee

Wat kunnen we verwachten in Lupin seizoen twee? Als je het eerste deel al gezien hebt, weet je hoe spannend het eindigde: het zoontje van Assane Diop werd ontvoerd door een handlanger van Pellegrini. Maar we zagen ook hoe Assane werd aangesproken door detective Youssef, die als enige het verband leek te zien tussen de misdaden van Assane en de verhalen van Lupin, de Franse versie van Sherlock Holmes.

Tijd voor nog meer wraak dus, aldus Assane. Maar de drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is het verzinnen van een nieuw plan, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Lupin seizoen twee

Lupin

Omar Sy

Bekijk hier de trailer van seizoen twee:

Beeld: Netflix