Zien: de eerste trailer van de nieuwe Marvelreeks Hawkeye

Hawkeye

Marvel pakt weer eens uit met een nieuwe serie over een bijzondere held. Dit keer is Hawkeye aan de beurt. Deze serie gaat Wanda VisionFalcon & The Winter Soldier en Loki achterna en is binnenkort ook te zien op Disney+. De serie zal op 24 november van start gaan.

Hawkeye

We zien een bekend gezicht in deze nieuwe serie, namelijk acteur Jeremy Renner, die we al kennen uit de Avengers-films als Clint Barton. Hij wordt dit keer echter bijgestaan door iemand die we nog niet kennen: Hailee Steinfeld. Een nieuw gezicht in het Marvel Cintematic Universe die in de huid kruipt van Kate Bishop.

In de Marvel-stripboeken neemt Kate de fakkel van Hawkeye over. Er is dus een kans dat we meer van haar zullen zien en dat we haar in de toekomst vaker zullen zien in de Marvelreeksen en -films.

Trailer

Het heeft best een tijd geduurd, maar de eerste trailer van deze nieuwe serie is nu ook eindelijk te zien. Hawkeye speelt zich af tijdens de feestdagen en – hoe kan het ook anders – wordt de serie vlak voor de feestdagen gereleased, op 24 november. Vanaf dan is elke week een nieuwe aflevering te zien op het streamingplatform. De serie bestaat uit zes afleveringen in totaal.

Dit kunnen we verwachten van de serie: ‘Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerst. Is dat mogelijk? Misschien wel met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt om een superheld te worden. De twee worden gedwongen om samen te werken wanneer iemand uit Bartons verleden veel meer dan alleen de feeststemming dreigt te ontsporen.’

Beeld: Marvel