Oh yes: er komt een nieuw seizoen van Shadow & Bone

Shadow & Bone

Kon jij ook niet wachten op het eerste seizoen van Shadow & Bone? En heb je het hele seizoen in één keer uitgekeken omdat je zo benieuwd was hoe dit verder zou gaan? Grote kans dat ook jij met een ietwat leeg gevoel achterbleef na het zien van de laatste aflevering. Maar we hebben goed nieuws voor je.

Shadow & Bone seizoen 2

De Netflix hitserie komt namelijk met een tweede seizoen. Dat kondigde Netflix een paar dagen geleden aan met een video. Hierin zien we de hoofdrolspelers enthousiast meedelen dat er een nieuw seizoen aankomt.

Ravka

Voor wie deze serie een klein beetje is ontgaan: Shadow & Bone is een verfilming van de boeken van Leigh Bardugo en speelt zich af in de wereld Ravka. Deze wereld is in tweeën gesplitst door ’the Fold’ – een groot, donker en mistig gebied waarin je moet oppassen voor de doodenge wezens die hier leven. Het licht moet in dit stuk van de wereld worden teruggebracht en daar kan Alina Starkov bij helpen. Zij komt er per toeval achter dat ze bezig over magische krachten. Dat is een zegen én een vloek voor haar, want machtige mensen willen hier gebruik van maken.

Wanneer het nieuwe seizoen komt, is nog niet helemaal duidelijk. Maar we houden je op de hoogte.

Beeld: Netflix