OnePlus deelt ontwerp van OnePlus 7T al voor de lancering

OnePlus 7T

OnePlus brengt regelmatig nieuwe telefoons uit, en volgende week staat er weer een op het programma. Deze keer gaat het om de OnePlus 7T. Maar waar we normaal gesproken tot de lancering moeten wachten tot er wat over het apparaat bekend wordt, is dat nu niet het geval. OnePlus heeft namelijk al foto’s gedeeld.

De foto’s werden gedeeld door CEO Pete Lau. Het gaat hier dus niet om gelekte foto’s, maar om officiële varianten. Op de beelden zien we dat de 7T met drie camera’s aan de achterkant komt, die in een cirkel verwerkt zijn.

“De ronde randen van een cirkel bieden een aantrekkelijk contrast tegen de rechte lijnen van de rechthoekige vorm van een smartphone, voor een naadloos en gebalanceerd gevoel”, aldus de CEO.

OnePlus 7T

Matte finish

De telefoon komt verder met een glazen behuizing met een matte finish. Dit zagen we ook al bij de Midnight Black- en Silk White-varianten van de OnePlus 6. De finish is echter nog wel verder verbeterd sinds die telefoon, vertelt Lau. “We bleven onderzoeken, verbeteren en nieuwe dingen uitproberen.”

Het resultaat van die verbeteringen is een “nieuw, glad, mat oppervlak met een prachtige metaalachtige uitstraling”. De kleur voor het apparaat op de foto’s, en een kleur waar de OnePlus 7T dus in verschijnt, is Haze Blue.

Meer details over de telefoon verschijnen echter volgende week pas. Op 26 september is de officiële onthulling van de smartphone.