Chef’Special en DJVT dit jaar op Hullabaloo festival in Groningen

Hullabaloo festival

De warme temperaturen staan voor de deur, de clubs zijn weer open de zomers worden volgepland met alle festivals die we willen inhalen. Goed nieuws voor de festivalliefhebbers in (de buurt van) Groningen, want Hullabloo festival maakt een spectaculaire line-up bekend. Met onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Chef’Special.

De line-up werd op een bijzondere manier bekend gemaakt op de Grote markt van Groningen. Hier schilderde een kunstenaar live de namen van de headlines. Op zaterdag 28 augustus is het zo ver: de tweede editie van Hullabaloo zal dan plaatsvinden.

Hullabaloo festival

De eerste editie in 2019 kreeg lovende reacties over de programmering, de sfeer en de aankleding op het terrein. Dat vroeg om meer, moet de organisator gedacht hebben. Corona zorgde voor een stop afgelopen zomer, maar dit jaar komen ze dubbel zo hard terug met de tweede editie van Hullabaloo.

Verwacht knallende muziek met Kris Kross Amsterdam, Krezip, De Staat, DI-RECT, Racoon, Froukje en meer.

“We streven met Hullabaloo Festival naar de ultieme festivalervaring. Dit zit hem voor ons in de kwaliteit van het programma en originaliteit van het randprogramma. We zijn altijd op zoek naar toffe, nieuwe samenwerkingen met creatieve partijen”, vertelt Mitchel Bovenlanden, organisator van het festival. “De beleving van de bezoeker staat bij ons voorop. Hullabaloo trekt een divers publiek en wij houden daar zowel in het muzikale- als creatieve aspect rekening mee. Want een ultieme festivalbeleving neerzetten, dat vinden wij het leukste wat er is.”

Ambitie

Dat de organisatoren van dit festival ambitieus zijn, blijkt maar uit het doel dat zij hebben. Binnen vijf jaar hopen ze namelijk uit te groeien tot een volwaardig weekendfestival van drie tot vier dagen, waarbij ieder jaar een stap gezet kan worden in de grootte van de artiesten op het programma. De combinatie van een prachtige locatie, nationale- en internationale artiesten, samenwerkingen met enthousiaste lokale ondernemers en toegankelijkheid voor alle leeftijden maken dit festival zo uniek.

Kaartverkoop

Het festival is voor alle leeftijden en de kaartverkoop is inmiddels gestart. Jongeren onder de 14 jaar kunnen naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Kaartjes kosten €54,50 incl. servicefee. Ga je met een groep? Dan kun je kiezen voor de Baloo-buddies Groepsticket voor €52 per persoon. Meer informatie over het festival vind je hier.