Deze killer heels kunnen elke kleur aannemen die jij maar wil

De Volvorii Timeless smart shoe van iShüu is mogelijk de volgende grote trend op gebied van wearables. Via een elektronisch display aan de buitenkant van de schoen kan het schoeisel namelijk elke kleur of patroon aan nemen die de drager maar hebben wil. Ze hoeft dat alleen maar in te voeren in de bijbehorende smartphone app.

iShüu voert op dit moment een IndieGogo campagne om de show realiteit te laten worden. Het idee kwam aan het licht tijdens een prijsvraag die werd georganiseerd door modehuis Louis Vuitton. De makers benadrukken dat elk denkbaar patroon op de schoen kan worden afgebeeld, van effen rood of blauw, tot zebraprint of gele stipjes.

Gebruikers kunnen de schoen ook verder aanpassen met bijbehorende bandjes en accessoires. Standaard wordt hij geleverd in een wit of zwart lederen uitvoering, alleen het display bij de wreef is customizable.

20150331040838-32

De schoen maakt via bluetooth verbinding met je smartphone, zodat je vanuit een app kunt aangeven welke kleur of patroon de schoen moet hebben. Alle technologie om dit mogelijk te maken zit verstopt onder de voetzool van de pump.

Voordeel van de Volvorii Timeless is dat het een oplossing lijkt voor vrouwen met een schoenenprobleem: Technisch bezien heb je straks namelijk nog maar 1 paar nodig dat je elke dag een andere kleur kunt geven. Of tijdens de dag. Nu alleen nog een bijpassende tas erbij, dan is het ensemble helemaal af.

De Volvorii Timeless is momenteel verkrijgbaar op IndieGogo vanaf $249.