F1 Spoiler Alert: Finse koelbloedigheid op het circuit van Sotsji

De vierde race van het seizoen zit er op en Valtteri Bottas mag na 80 races in de Formule 1 zijn allereerste overwinning noteren. Een puike prestatie, zeker na de matige kwalificaties op zaterdag en de hete adem van beide Ferrari’s in zijn nek.

Met zowel Bottas als Raikkonen op het podium was de Formule 1 voor het eerst in jaren weer eens getuige van twee feestende Finnen op het podium, al moet gezegd worden dat beide heren zich behoorlijk kalmpjes opstelde. Was die Finse koelbloedigheid de perfecte uitslag voor een ogenschijnlijk saaie race of speelde er meer?

In de vierde aflevering van Spoiler Alert kijkt Johan samen met Dimitry Vleugel terug op de race.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Media House / © Red Bull Media House