Nextear: draadloze oordopjes laden zichzelf op in case

Ben jij iemand die onderweg altijd muziek luistert en irriteer je je mateloos aan je oordopjes die continu uit je oren vallen? Dan heeft Nextear de oplossing voor je.

Nextear biedt namelijk twee draadloze oordopjes, die via bluetooth communiceren met je smartphone. Maar het wordt nog beter: de draadloze oordoppen worden geleverd met een case, waarin je ze direct kunt opladen. De case beschikt namelijk over een interne batterij en is ook geschikt om te gebruiken als powerbank voor het opladen van je smartphone.

Heb je niet genoeg opslagruimte meer voor muziek op je telefoon? Geen probleem, want de case beschikt ook nog eens over 16GB aan opslagruimte. Je zult je oordopjes ook nooit meer te vergeten, aangezien je dankzij een keyring je huissleutels aan de case vast kunt maken. Loop je in het donker en verlies je een oordopje? Ook daar hebben de ontwikkelaars van Nextear over nagedacht. Een ingebouwde LED-lamp zorgt ervoor dat je ze zo weer terugvindt.

De makers van Nextear zijn een crowdfundingproject gestart op Indiegogo en willen 20.000 dollar ophalen. Dat is ze aardig gelukt, want de teller staat inmiddels op bijna 90.000 dollar. Het project heeft nog 28 dagen te gaan en geïnteresseerden kunnen hier hun steentje bijdragen. De uiteindelijke verkoopprijs ligt rond de 240 euro.