Nooit meer uren zoeken naar een parkeerplaats met handige app Parker

Kom je in een grote stad, dan weet je dat je één groot probleem krijgt: waar kun je parkeren? Parkeerplaatsen zijn moeilijk te vinden en als je dan een parkeerplaats gevonden hebt, zit deze vaak helemaal vol. Het zou toch handig zijn als je van te voren kunt weten waar je een goede plaats voor je auto kunt vinden. App Parker biedt de oplossing.

De app Parker geeft namelijk aan waar lege parkeerplaatsen zijn. Parker is gemaakt door Streetline, een maker van allerlei software en hardware om slimmer te kunnen parkeren. Naast lege parkeerplaatsen kun je in de app ook direct zien hoe veel een plaats kost per uur en kun je navigatie aanzetten naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats.

Ook kun je via de app in de gebieden waar dit mogelijk is, betalen via de app. Erg handig! Voor mobiel betalen voor parkeerplaatsen zijn al verschillende apps beschikbaar en het is dan eigenlijk ook vreemd dat er niet eerder een soortgelijke app is gemaakt om parkeerplaatsen te vinden.

Voorlopig is de app alleen beschikbaar voor de grootste steden van de VS en in Engeland. Maar zoals te zien is in onderstaande video, heeft Streetline de ambitie om over de hele wereld actief te worden. Laat de app maar zo snel mogelijk naar Nederland komen!