Luister naar Rush Talk: Apple’s grote softwarefeest zonder hoogtepunt

Rush Talk

Afgelopen maandag kondigde Apple de nieuwe versies aan voor al zijn besturingssystemen. Voor zowel iPhone en iPad, als de Mac, Apple Watch en Apple TV. Ontwikkelaars kunnen aan de slag met Siri, Apple Pay komt naar het web en de Apple Watch wordt eindelijk sneller en handiger. Maar een echt hoogtepunt waar iedereen achteraf over sprak ontbrak.

Desondanks (of misschien juist daarom) genoeg stof om over door te praten. Dat doet ik met gast-presentator Gonny van der Zwaag, de hoofdredacteur van Apple-nieuwssite iCulture.nl.

Meer lezen over de aankondigingen van Apple op de WWDC:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.