Neem je favoriete sound mee met de Jaybird Freedom-oorjes

Jaybird maakt al langere tijd draadloze in-ear headphones die ontzettend populair zijn bij sporters. Tijdens de CES 2016, ’s werelds grootste technologiebeurs die morgen officieel begint in Las Vegas, breidt de startup hun assortiment uit met twee nieuwe varianten: de Freedom en X3.

Maar de echte innovatie is niet terug vinden in de oordoppen: hoewel ze lang mee gaan, draadloos zijn en goed geluid leveren, zijn de bluetoothoortjes niet uniek. De bijbehorende MySound-app daarentegen wel. Deze app laat gebruikers namelijk het geluid helemaal naar eigen wens afstellen. Dit geluidsprofiel wordt vervolgens lokaal opgeslagen op de Freedom-oortjes.

freedom-caroline-1

Dat betekent dat je de oortjes van Jaybird met iedere apparaat kunt gebruiken en dat jouw geluidsprofiel intact blijft. Daarnaast maakt de Jaybird Freedom gebruik van de zweet-afwerend materiaal en bluetooth 4.0. Je kunt ongeveer 8 uur gebruikmaken van de Freedom-oortjes voordat ze weer opgeladen moeten worden en ze kosten 200 dollar. De X3-oortjes gaan iets minder lang mee (7 uur) en kosten 150 dollar. Beide oortjes verschijnen in het tweede kwartaal van 2016 in de winkels.