Burger King gaat maaltijden thuisbezorgen in Engeland

Nog meer nieuws over het thuis laten bezorgen van eten. Werd eerder vandaag al bekend dat Uber een nieuwe dienst start in Barcelona om maaltijden thuis te bezorgen, nu gaat ook Burger King een dergelijke bezorgservice uitrollen.

Wat te doen als de regen met bakken uit de hemel komt en je onwijs veel zin hebt in een Whopper? Tot nu toe laten we de Whopper schieten en checken we een vergelijkbare burger op bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl.

burger king bezorgdienst

Het is dan ook niet gek dat Burger King eindelijk een dergelijke bezorgservice van maaltijden wilt gaan aanbieden. Vooralsnog zal de fastfoodketen de dienst alleen gaan aanbieden in acht steden in Engeland: Northampton, Romford, Truro, Hornchurch, Gants Hill, Hull, Skegness en Hayes.

Bewoners in die gebieden kunnen vanaf nu Burger King voedsel bestellen via internet of via de telefoon. Vervolgens worden de maaltijden netjes thuis afgeleverd zonder extra kosten. We vragen ons gelijk af, wanneer komt deze bezorgservice naar Nederland?

Volgens Burger King zullen zij het online bestellen en het thuisbezorgen van maaltijden eerst drie maanden gaan testen in de eerder genoemde Engelse steden. Vervolgens worden de resultaten geanalyseerd en verwacht het bedrijf de bezorgservice eind dit jaar wereldwijd uit te rollen. Nog even geduld dus.

Burger King’s grote concurrent McDonald’s is eveneens de mogelijkheden van een bezorgservice aan het onderzoeken. Nu Burger King al in de testfase is aanbeland is het maar de vraag hoe lang McDonald’s wilt wachten met de uitrol van een dergelijke dienst.