Fan van horror? Dan zijn deze Vans uit de horrorcollectie iets voor jou

Vans horrorcollectie

De maand oktober staat voor de deur en dat betekent dat alles straks weer in het teken van Halloween staat. Er zijn genoeg horrorfilms of -series op verschillende streamingplatformen te bekijken, maar ook qua kleding gaat het dit seizoen richting horror. Vans komt namelijk met een speciale horrorcollectie.

Met deze collectie brengt het schoenenmerk een ode aan de klassieke horrorfilms als The Shining en IT.

Horrorcollectie

Het skatemerk deelde afgelopen week al een teaser van de nieuwe collectie, waarin verschillende horrorfilms te herkennen zijn. De liefhebbers moeten nog even wachten: de nieuwe collectie wordt in oktober uitgebracht. De exacte datum is nog niet bekend, maar dat zal geheid vóór 31 oktober zijn. Zo kun jij rond Halloween in ieder geval zeker de blits kunt maken met deze angstaanjagende Vans.

Voor deze collectie krijgen de klassieke Vans-modellen een make-over. De Sk8-Hi en de slip-on zijn ieder geval verkrijgbaar als horror-editie.

Klassieke horrorfilms

Benieuwd welke films er allemaal te zien zullen zijn op de iconische schoenen? In ieder geval de iconische gele filmposter van The Shining verschijnt op de schoen als een geel-zwarte S met de geschreven tekst REDRUM op de buitenzool. Echte horrorfans weten natuurlijk direct waar dat voor staat.

Verder zien we de rode ballonnen van Pennywise, de clown uit IT en zien we referenties naar A Nightmare on Elm Street en Friday the 13th. Er wordt nog gespeculeerd over The Conjuring en The Exorcist.

Beeld: Vans